Răduleasca îi alege vânzătoarele lui Elan

Fosta vedetă de televiziune va face casting pe litoral pentru angajatele magazinului din Piaţa Ovidiu, pe care-l va deschide împreună cu fostul său soţ, omul de afaceri Elan Schwartzenberg, informează Ring.

1 afișare
Imaginea articolului Răduleasca îi alege vânzătoarele lui Elan

Răduleasca îi alege vânzătoarele lui Elan (Imagine: Mediafax Foto)

Relaţiile Mihaelei cu Elan s-au îmbunătăţit considerabil după ce ea a decis să renunţe la televiziune. Răduleasca se abţine să mai facă declaraţii împotriva acestuia şi, mai mult, ea va deschide la începutul lunii viitoare, împreună cu fostul soţ, un magazin pentru copii tocmai pe litoral, la Constanţa.

Citeşte mai multe despre magazinul pe care Mihaela şi Elan îl vor deschide la Ovidiu pe www.ziarulring.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici