Raiffeisen: Romania ar iesi din blocaj cu zece miliarde de euro

Bancherii de la Raiffeisen International, care controleaza in Romania una dintre primele cinci banci, dupa active, de pe piata, au lansat in premiera pentru sistemul bancar local ideea unui pachet de masuri de deblocare a lichiditatii, in valoare de cinci miliarde euro.

2 afișări
Imaginea articolului Raiffeisen: Romania ar iesi din blocaj cu zece miliarde de euro

Raiffeisen: Romania ar iesi din blocaj cu zece miliarde de euro

Planul ar trebui sa ajute la fluidizarea creditarii, care a incetinit puternic in ultima perioada. Herbert Stepic, directorul executiv al Raiffeisen International, considera ca, pentru restabilirea increderii si a lichiditatii in sistemul bancar romanesc, dar si pentru sprijinirea economiei reale, ar fi nevoie de circa zece miliarde euro. “Politicienii din tarile Europei Centrale si de Est trebuie sa incerce sa creeze rapid pachete de masuri pentru deblocarea lichiditatii.

 

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici