Raluca Sandu, „albită” înainte de nuntă

Fiica preşedintelui FRF, Mircea Sandu, cercetată pentru consum de cocaină, a fost iertată de procurori şi a primit doar o amendă în valoare de 1.000 RON.

11 afișări
Imaginea articolului Raluca Sandu, „albită” înainte de nuntă

Raluca Sandu, „albită” înainte de nuntă

Fiica preşedintelui FRF, Mircea Sandu, Raluca Sandu se poate întoarce liniştită în România, după ce procurorii au hotărât scoaterea sa de sub urmărire penală pentru infracţiunea de consum de droguri, în dosarul "Cocaină pentru VIP-uri".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici