Ramona Badescu isi deschide agentie imobiliara

Este clar ca Ramona Badescu a prins gustul afacerilor. Domnisoara, cunoscuta mai mult in Italia decit in România, intentioneaza sa se ocupe de un nou business.

1 afișare
Dupa ce si-a deschis un restaurant de lux, in Herastrau, vedeta vrea o agentie imobiliara. Nu doreste sa-l aiba ca asociat pe sotul ei, ci sa se ocupe singura de afacere, mai ales ca este una profitabila, care ii poate aduce mari cistiguri. Bruneta sustine in fata prietenilor ca are abilitatile unui bun afacerist si va dovedi ca agentia va deveni, curind, notabila. In ceea ce priveste relatia cu Ricardo, ea doreste o oficializare a relatiei, anul viitor, cind va avea loc nunta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici