Ramona, pe el îl vrei de bărbat?

După ce a păşit timid în lumea mondenă a Capitalei, în urmă cu mai puţin de un an, iată că, acum, Ramona Gabor a devenit una dintre cele mai curtate vedete. Cel care încearcă acum să o cucerească este Silviu Văduvă, fostul iubit al Mioarei Mantale, alături de care a ieşit la mai multe evenimente mondene.

4 afișări
Imaginea articolului Ramona, pe el îl vrei de bărbat?

Ramona, pe el îl vrei de bărbat?

Ramona Gabor a lăsat pe toată lumea cu gura căscată săptămâna trecută când şi-a făcut apariţia în Bamboo, la petrecerea dată de Claudiu Pătraşcu, la braţul lui Silviu Văduvă, nimeni altul decât fostul soţ al Monicăi Stan (B1 TV) şi fostul iubit al Mioarei Mantale.Cei doi nu s-au dezlipit unul de celălalt toată seara şi nu au fost deloc zgârciţi cu gesturile tandre: s-au ţinut de braţ, au dansat, au şuşotit la ureche.

 

Citeste toata stirea pe www.click.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici