Rapsodul PNL Mircea Diaconu - incompatibil cu funcţia de senator

Tot mai prezent pe televiziunile mogulilor, vicele PNL, senatorul-mim Mircea Diaconu, continuă să joace şi în politică un dublu-rol. Fidel profesiei, sau mai degrabă salariului deloc de neglijat obţinut la conducerea Teatrului Nottara, Mircea Diaconu a dorit să fie şi senator, şi director de teatru, gândindu-se probabil că aşa împuşcă doi iepuri dintr-o dată.

6 afișări
Imaginea articolului Rapsodul PNL Mircea Diaconu - incompatibil cu funcţia de senator

Rapsodul PNL Mircea Diaconu - incompatibil cu funcţia de senator

Curat incompatibil, domnule senator! Legea nr. 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi al senatorilor, republicată în 2008, scrie negru pe alb că un ales nu poate fi şi-n Parlament şi la conducerea unei instituţii publice, aşa cum este de altfel teatrul. Deşi, în ultima vreme, mai mult îl vedem la televizor decât la Senat, Diaconu a reuşit să ardă etape şi să se posteze în fruntea PNL, de unde conduce cu mână de fier şi Teatrul Nottara, cu toate că legea în vigoare nu îi permite acest lucru. Potrivit Legii privind statutul deputaţilor şi senatorilor , Articolul 15 - Incompatibilităţi cu funcţii din economie:

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici