Răscoală anti-Oprescu: „Jos turnurile din Cişmigiu!”

Ocupat până peste cap cu cârnaţii şi prăjiturile-record, primarul Oprescu n-a băgat de seamă tocmai o problemă spinoasă pentru bucureşteni. Este vorba despre un proiect de construcţie a trei turnuri lângă Parcul Cişmigiu, care nu respectă, potrivit societăţii civile, nici cele mai elementare reguli de urbanism. Oprescu şi-a pus în cap aproape toate ONG-urile din Bucureşti după ce a ignorat chiar şi avertismentul primit de la Ministerul Culturii.

1 afișare
Imaginea articolului Răscoală anti-Oprescu: „Jos turnurile din Cişmigiu!”

Răscoală anti-Oprescu: „Jos turnurile din Cişmigiu!”

Neclarităţile legislative de care profită unele firme au dus în Bucureşti la apariţia unor turnuri care nu respectă nici cele mai elementare norme de estetică şi mediu într-o capitală care se vrea europeană. Aşa se face că pe ordinea de zi a consiliului general de astăzi a fost introdus un proiect care a stârnit revolta mai multor ONG-uri. Este vorba despre intenţia firmei Universul SA de a construi, în imediata vecinătate a Parcului Cişmigiu, un complex de trei clădiri de opt, 10 şi, respectiv, 12 etaje, care, în opinia reprezentanţilor a 21 de organizaţii nonguvernamentale, încalcă flagrant legea.

Citeşte toată ştirea pe www.ziarulring.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici