Război

Valeriu Lazarov s-a supărat rău pe Oana Zăvoranu. El spune că vedeta i-a denigrat imaginea atunci când a declarat public că ar fi un neserios, din cauză că a amânat, timp de aproape şase luni, începerea filmărilor la telenovela “Oana”. Lazarov e hotărât să o acţioneze în judecată pe Zăvoranu, căreia îi cere daune morale de 2 milioane de euro.

1 afișare
Imaginea articolului Război

Război

Actriţa a renunţat la colaborarea cu faimosul producător la sfârşitul lunii iunie, preferând să se ocupe personal de demararea proiectului, în ciuda costurilor exorbitante, de aproximativ 2,5 milioane de euro. În toiul pregătirilor pentru începerea filmărilor la serialul “Răzbunarea Oanei”, Zăvoranu s-a trezit cu o citaţie de la poliţie, prin care era anunţată că este dată în judecată de Valeriu Lazarov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici