Razboi pe Piata

Presedintele Basescu se afla in plina campanie de sustinere a motiunii de cenzura, actiune ce va culmina cu un miting in Piata Universitatii, sub pretextul intalnirii cu romanii, o data la trei luni, conform unei promisiuni facute dupa referendumul din mai. Retorica prezidentiala, bazata pe monolog compus din intrebari si raspunsuri, va fi pusa la grea incercare.

1 afișare
Imaginea articolului Razboi pe Piata

Razboi pe Piata

Fostul presedinte Emil Constantinescu anunta lansarea "Manifestului pentru o Romanie curata", care va avea loc tot in Piata Universitatii, iar PNTCD ii solicita ferm sefului statului sa renunte la descinderea in piata, actiunea fiind catalogata ca un atac la adresa democratiei si un afront grav adus simbolului libertatii. In fapt, atat PNTCD cat si Solidaritatea Universitara, in numele careia semneaza Emil Constantinescu sustin ca seful statului, "fost colaborator al Securitatii sfideaza valorile in numele carora s-a luptat si s-a murit in Piata Universitatii".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici