Război peste Libia

Parisul a iniţiat sâmbătă operaţiunea „Odyssey Dawn“ împotriva forţelor lui Muammar Gaddafi, avioanele franceze, fiind secondate de rachete de croazieră trase de pe mare de navele americane şi britanice. Ieri, atacurile au continuat.

1 afișare
Imaginea articolului Război peste Libia

Război peste Libia

Parisul a iniţiat sâmbătă intervenţia militară împotriva forţelor lui Muammar Gaddafi, avioanele franceze distrugând tancuri şi vehicule blindate libiene, fiind secondate de peste 110 rachete de croazieră trase de pe mare de navele americane şi britanice.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici