Războiul colegilor

Secretarul de stat de la Interne, liberalul Dragoş Dincă, s-a luat, săptămâna trecută, de studiile, dar şi de conduita secretarului executiv al PD-L, Elena Udrea. Penelistul a numit-o impostoare pe Udrea argumentând până şi cu unele păţanii din liceu ale fostului consilier prezidenţial. Dincă şi Udrea sunt absolvenţii aceleiaşi unităţi de învăţământ din Buzău.

1 afișare
Imaginea articolului Războiul colegilor

Războiul colegilor

Părerile despre Elena Udrea precum şi cele referitoare la Dragoş Dincă sunt împărţite. Ionel Banu, actualul director al colegiului B.P.Hasdeu din Buzău, are numai cuvinte de laudă la adresa lui Dragoş Dincă. Însă, despre Elena Udrea spune că cel mai probabil era o fată ştearsă pentru că nu s-a auzit niciodată nimic de ea. “Dragoş Dincă este un băiat extraordinar. A fost la locul lui în liceu şi destul de activ. Venea cu tot felul de proiecte” susţine Banu, care e foarte mândru de faptul că liberalul a venit la toate aniversările liceului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici