Regele mall-urilor a luat de la o banca germana 175 mil. euro

Grupul de companii Iulius, detinut de Iulian Dascalu, unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din sectorul real estate din Romania, si banca germana Eurohypo AG au incheiat un contract de imprumut in valoare de 175 mil. euro pentru refinantarea proprietatilor detinute de grup, respectiv mall-urile din Timisoara, Iasi si Cluj si cladirea de birouri Terra Center din Timisoara.

1 afișare
Imaginea articolului Regele mall-urilor a luat de la o banca germana 175 mil. euro

Regele mall-urilor a luat de la o banca germana 175 mil. euro

Aceasta este cea mai mare finantare imobiliara de pe piata locala si va fi folosita pentru derularea unor noi proiecte imobiliare de catre Iulius Group.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici