Regele Mihai este victima mafiei retrocedărilor imobiliare

Ingineriile mafiei imobiliare au culminat cu o decizie judecătorească prin care un teren din cartierul Floreasca, proprietate a regelui Mihai I al României, a ajuns în posesia omului de afaceri Joseph Stark, condamnat pentru înşelăciune în alt dosar.

1 afișare
Imaginea articolului Regele Mihai este victima mafiei retrocedărilor imobiliare

Regele Mihai este victima mafiei retrocedărilor imobiliare

Reprezentanţi ai DNA ne-au declarat că procurorii au început urmărirea penală în împotriva lui Joseph Stark, pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave şi uz de fals. Notarul public Livia Alexandru este învinuită pentru săvârşirea a trei infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor şi două infracţiuni de fals intelectual. DNA a instituit măsuri asigurătorii pe acest teren.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici