Regina muzicii pop e în România!

E greu s-o urmăreşti pe Madonna. Dar nu imposibil! Astfel pot descrie în câteva cuvinte experienţa trăită pe propria-mi piele, după ce am ajuns, la oră de vârf, de la aeroportul Băneasa la hotelul Radisson, de pe Calea Victoriei, în doar 20 de minute, drum pe care un şofer îl parcurge în mod normal într-o oră.

4 afișări
Imaginea articolului Regina muzicii pop e în România!

Regina muzicii pop e în România!

La ora 19.23, regina pop aterizează la Bucureşti. Diva urcă într-una dintre cele trei maşini negre cu perdeluţe la geamurile fumurii şi iese din aeroport chiar pe sub nasul nostru.

Citeste toata stirea pe www.libertatea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici