Reguli ce trebuie incalcate

Unui om nascut in Romania ii este foarte dificil sa creada ca politicienii romani se pot impiedica de niste reguli sau legi atunci cand trebuie sa-si atinga scopurile. Politicianul nostru, prin definitie este foarte abil in domeniul incalcarii legilor, instructiunilor, normelor si re­gulilor scrise si nescrise.

3 afișări

Procesul de selectie na­turala din cadrul vietii politice face in asa fel incat cei care ajung in varful piramidei politice sa fie foarte priceputi in privinta driblarii legilor, chiar daca in rest nu se prea pricep la nimic. In acest context, par cel putin bizare declaratiile politicienilor portocalii despre imposibilitatea recapita­lizarii CEC si utilizarea acestei ultime banci de stat pentru a stimula economia nationala in regim preferential.

Citeste toata stirea pe www.cronicaromana.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici