Relansare fără investiţii în economie?

Investiţiile în economie s-au diminuat anul trecut cu 13,5% faţă de 2009, cel mai afectat sector fiind construcţiile, iar în ultimul trimestru al anului scăderea faţă de perioada similară din 2009 a fost de 5,3%, a anunţat vineri Institutul Naţional de Statistică (INS).

4 afișări
Imaginea articolului Relansare fără investiţii în economie?

Relansare fără investiţii în economie?

"În trimestrul IV 2010, comparativ cu trimestrul IV 2009, investiţiile nete realizate în economia naţională au scăzut cu 5,3%, scădere înregistrată la toate elementele de structură: la lucrările de construcţii noi cu 11,0%, la alte cheltuieli cu 6,7% şi la utilaje (inclusiv mijloace de transport) cu 0,4%.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici