Relaxarea fiscală ia pauză

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, şi reprezentanţi ai băncilor comerciale au participat, ieri, la seminarul Talks about Corporate Loans, unde au discutat despre problemele mediului de afaceri aflat în căutarea resurselor financiare şi despre viitorul creditelor pentru firme.

1 afișare
Imaginea articolului Relaxarea fiscală ia pauză

Relaxarea fiscală ia pauză

Mugur Isărescu a arătat că politica fiscală trebuie menţinută cât mai strânsă, atât la sfârşitul acestui an, cât şi în 2008, întrucât celelalte componente ale mixului de politici sunt greu de controlat într-un an electoral. "Sub nicio formă politica fiscală nu trebuie să se mai relaxeze, la sfârşitul acestui an şi în 2008. Am aici acceptul primului-ministru şi al ministrului Finanţelor. Politica fiscală reprezintă calea spre optimul mixului, pentru că nu ne putem aştepta la o strângere a creşterilor salariale şi pentru că politica monetară, de doi ani încoace, prin intermediul cursului de schimb, a ţinut greul în ceea ce înseamnă dezinflaţia", a declarat Isărescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici