Remeş, abandonat de PNL-işti!

PNL a demarat procedurile de suspendare din partid în ceea ce îl priveşte pe Decebal Traian Remeş. Până când instanţa se va pronunţa în cazul de corupţie în care a fost implicat fostul ministru Remeş, liberalii vor să-l ţină departe de partid. Cel puţin, aşa susţine vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, care a sărit în apărarea fostului ministru al Agriculturii.

1 afișare
Imaginea articolului Remeş, abandonat de PNL-işti!

Remeş, abandonat de PNL-işti!

„Deşi am anunţat că s-a demarat procedura de suspendare a lui Decebal Traian Remeş, îmi pare rău că a ajuns în această situaţie penibilă, târât de o iudă. Aşa cum este el, mucalit, nu are maniere în relaţia cu presa sau de comunicare, a salvat România în anul 1999, când se afla în incapacitate de plată. Totul numai datorită lui… şi nu trebuie să aruncăm cu pietre şi noroi”, susţine Ludovic Orban. PNL-istul Orban a anunţat demararea procedurilor de suspendare a lui Remeş, care este membru al Organizaţiei Sector 1. În opinia lui Orban, decizia de suspendare a fostului şef de la Agricultură nu va afecta alegerile pentru Parlamentul European (PE). Singurul factor ce ar pune beţe-n roate europarlamentarelor este, după părerea liberalului, tentativa preşedintelui Băsescu de a organiza un referendum pentru votul uninominal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici