Remeş va afla abia la toamnă dacă a fost secetă în România

Deşi pe pagina de internet a ministerului scrie negru pe alb (aşa cum se vede şi în facsimil) că vor primi despăgubiri şi cei care au înfiinţat culturi în primăvara acestui an, responsabilii cu administrarea efectelor secetei infirmă acest fapt.

1 afișare
Imaginea articolului Remeş va afla abia la toamnă dacă a fost secetă în România

Remeş va afla abia la toamnă dacă a fost secetă în România

Secretarul general al Ministerului Agriculturii, Sorin Chelmu confirmă practic faptul că la culturile pentru 2008 nu se gândeşte nimeni în acest moment . Deşi avertismentele privind lipsa precipitaţiilor şi temperaturile ridicate au început să curgă încă din primăvară, ele nu produc efecte prin birourile ministeriale (probabil din cauza dotărilor cu aparate de aer condiţionat)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici