Remus Truică, sărmanul putred de bogat, printre milionarii ascunşi ai României

În urmă cu o lună, Patricia Kaas cânta privindu-şi în ochi clientul, un tânăr ajuns la 40 de ani: „ Happy Birthday to you, Happy Birthday to you, Remus!". Bărbatul cu păr grizonat, sacou negru şi pantaloni albi a plătit 80 de mii de euro pentru a o aduce pe cunoscuta interpretă la Snagov. Să-i cânte doar lui.

10 afișări
Imaginea articolului Remus Truică, sărmanul putred de bogat, printre milionarii ascunşi ai României

Remus Truică, sărmanul putred de bogat, printre milionarii ascunşi ai României

În urmă cu zece ani îl vedeam pe acelaşi bărbat la volanul unei Dacii luată la mâna a doua, încercând să-şi găsească un loc de parcare în Piaţa Victoriei. Bărbatul, un oarecare Truică Remus, avea să intre într-un palat, Palatul Victoria, clădire unde se va transforma ca în basm dintr-un slujitor, în prinţ. El este unul dintre personajele serialului "Milionarii ascunşi ai României", pe care ziarul "Adevărul" o va derula în mai multe episoade.


Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici