Repartitie ANL: „Eu votez pentru copilul tau, tu pentru al meu“George Lacatus

Primarul, viceprimarul, consilierii locali si citiva sefi din Primaria Bragadiru au repartizat locuinte ANL propriilor copii, rudelor si cunostintelor. Metoda folosita: „Eu votez pentru copilul tau, tu votezi pentru al meu“.

1 afișare
Imaginea articolului Repartitie ANL: „Eu votez pentru copilul tau, tu pentru al meu“George Lacatus

Repartitie ANL: „Eu votez pentru copilul tau, tu pentru al meu“George Lacatus

La numai sapte kilometri de Bucuresti, in orasul Bragadiru, judetul Ilfov, ANL a finalizat anul trecut un bloc de locuinte destinate inchirierii de catre tinerii sub 35 de ani. De altfel, darea in folosinta a celor 52 de apartamente a fost chiar una dintre promisiunile electorale ale primarului din Bragadiru, Marin Brinzoi, in alegerile din 2004. Imobilul este situat in centrul orasului, chiar linga sediul primariei. In jur de 500 de doritori au depus cereri pentru cele 52 de apartamente. Repartizarea acestora s-a facut de catre o comisie alcatuita din primar, viceprimar, consilieri locali si sefii unor directii din primarie, in total 13 persoane. Ierarhizarea candidatilor s-a facut pe baza unor criterii stabilite printr-o hotarire a Consiliului Local. Teoretic, intruneau un punctaj bun pentru a primi o locuinta toti tinerii sub 35 de ani, casatoriti, cu copii, cu loc de munca si cu domiciliu stabil in Bragadiru, care nu aveau si nici nu avusesera vreodata in proprietate un alt imobil. Practic insa, pe lista beneficiarilor se gasesc acum adolescenti de 19 ani, necasatoriti, fara copii. Explicatia: parintii sau prietenii parintilor lor au facut parte din comisia care a decis cui se atribuie apartamentele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici