Reporterii incognito Rl au negociat contracte pe spaga din partea unei primarii

Reporterii incognito ai Romaniei libere au negociat cu firme private, abonate la contracte pe bani publici, incalcarea legilor privind licitatiile si mituirea unor primari.Jurnalistii s-au inteles cu reprezentantul unei firme din Craiova ca, dintr-un buget de 50.000 euro, 20.000 euro sa fie alocate pentru spagi si comisioane.

5 afișări

Afacerile cu statul raman cele mai profitabile si sigure din Romania, chiar si in perioade de criza economica. Succesul se bazeaza in cea mai mare parte pe "cumetria financiara" care se creeaza intre firmele private si sefii institutiilor de stat. Primele primesc lucrari cu preturi umflate, cei din urma baga in buzunnar asa-numitele "comisioane". Desi fenomenul e cunoscut de multi oameni din administratie si economie, continua sa ramana in afara justitiei, deoarece foarte putini procurori sunt dispusi sa investigheze astfel de fapte.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici