Restructurarea tripleaza profitul Bancpost la 22 mil.€

Bancpost, a cincea banca din sistemul bancar dupa valoarea activelor la 31 dec. 2007, controlata de grecii de la EFG Eurobank, a realizat in 2007 un profit de circa 22,1 milioane de euro, conform Standardelor Internationale de Raportare Financiara (IFRS), potrivit unor surse din piata. Banca va anunta oficial rezultatele astazi, la o zi dupa ce EFG isi publica la Bursa din Atena rezultatele financiare anuale. Bancpost avea, la finalul anului trecut, active de peste patru miliarde euro, in crestere cu peste 50%, comparativ cu finele anului 2006, fara a include creditele externalizate catre EFG Eurobank.

1 afișare
Imaginea articolului Restructurarea tripleaza profitul Bancpost la 22 mil.€

Restructurarea tripleaza profitul Bancpost la 22 mil.€

Presedintele Bancpost, Mihai Bogza, a declarat pentru Business Standard ca cel mai dificil lucru pentru Bancpost, in 2007, a fost realizarea simultana a doua obiective “aparent contradictorii”, dupa cum le definea Bogza: cresterea profitabilitatii si a cotei de piata cu 1%. Banca a incheiat anul trecut cu o retea de 238 de unitati, tintind pentru acest an deschiderea a 74 de noi unitati.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici