Retailul alimentar a intrat in pumnii recesiunii

Luna aprilie marcheaza intrarea in recesiune a retailului alimentar, sector cu o cifra de afaceri de peste 15 mld. euro, dupa ce, rand pe rand, din toamna anului trecut bancile, imobiliarele, piata auto, siderurgia, sectorul de electroretail, textilele si mobila sunt erodate de criza financiara globala.

3 afișări
Imaginea articolului Retailul alimentar a intrat in pumnii recesiunii

Retailul alimentar a intrat in pumnii recesiunii

Nici Sarbatorile de Paste nu aduc mai mult optimism pe fetele marilor retaileri, care pentru prima data de la intrarea lor pe piata se asteapta cel mult la o stagnare intr-una din perioadele de varf traditionale in acest business.

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici