Reteaua Bordei

Zeci de documente dovedesc, fara nici un dubiu, faptul ca actualul presedinte Traian Basescu l-a favorizat pe omul de afaceri Costica Constanda atunci cand, in calitate de primar general al Capitalei, i-a dat parcele uriase de teren din Parcul Bordei. Cu alti proprietari sau urmasi ai acestora, care solicitau teren in aceeasi zona, Basescu n-a mai fost la fel de generos, ci le-a refuzat cererile fara motiv.

1 afișare
Imaginea articolului Reteaua Bordei

Reteaua Bordei

De ce? Nu exista nici o explicatie. Nu se stie de ce a fost Traian Basescu atat de prompt in rezolvarea cererilor lui Constanda. Cine are rabdare sa studieze voluminoasele dosare ale afacerii Bordei va observa un intreg mecanism pus in slujba lui Constanda de catre inalti functionari din Primaria Capitalei. Functionari aflati in subordinea lui Traian Basescu si coordonati de acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici