Reţeaua CSM s-a fisurat: în Consiliu au intrat patru noi judecători

Patru judecători reformişti au reuşit să pătrundă în componenţa CSM, fapt care creează perspectivele unei mişcări de înoire a sistemului de justiţie.

2 afișări
Imaginea articolului Reţeaua CSM s-a fisurat: în Consiliu au intrat patru noi judecători

Reţeaua CSM s-a fisurat: în Consiliu au intrat patru noi judecători

La secţia de procurori, însă, vechea gardă şi-a conservat puterea. Raportul de forţe în favoarea reformiştilor ar putea fi întărit doar dacă Senatul va invalida şi mandatele pentru cele şase locuri ce ar urma să fie ocupate ilegal de actuali membri CSM.

Citeste toata stirea e www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici