Revenire tîrzie

Partida de aseară a demonstrat încă o dată că Stelei nu-i convine stilul plin de fantezie al Sevillei, cu accelerări furiunde şi schimbări surpinzătoare de direcţie. Ca urmare, vicecampioana României n-a contat pe parcursul primei reprize, interval în care n-a tras nici măcar un şut periculos la poarta lui Palop. Sistemul ales de antrenor, sau impus de patron, un 1-4-1-4-1 aducînd a rebus, s-a dovedit falimentar.

1 afișare
Sevilla a dominat categoric, a deschis repede scorul şi l-a majorat la fel de repede. Practic, a împins-o pe Steaua în corzi. În frunte cu neobositul Nicoliţă,  ea a vrut şi a luptat, zadarnic însă, i-au lipsit realizările. A plătit preţul diferenţei de clasă, superioritatea Sevillei fiind evidentă. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici