Revolta cumparatorilor: mii de romani sunt in razboi cu dezvoltatorii de locuinte.

Marti-seara, mai mult de 300 de cumparatori ai unor apartamente in ansamblul rezidential Planorama din Bucuresti s-au dezlantuit intr-una din salile hotelului Intercontinental la adresa reprezentantilor companiei dezvoltatoare a proiectului, dupa o perioada de mai bine de doi ani de cand nu si-au primit locuintele platite si nici banii inapoi, situatie care i-a adus la limita rabdarii.

6 afișări
Imaginea articolului Revolta cumparatorilor: mii de romani sunt in razboi cu dezvoltatorii de locuinte.

Revolta cumparatorilor: mii de romani sunt in razboi cu dezvoltatorii de locuinte.

Aceste persoane, din diverse categorii sociale, sunt doar cel mai elocvent exemplu al unui fenomen care s-a extins puternic in ultimii ani, in care mii de bucuresteni, si nu numai, au platit zeci de mii de euro si au semnat contracte impovaratoare in baza unor promisiuni, de multe ori neonorate.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici