"Revoluţia" din PDL se amână. Boc, lăsat să remanieze ce vrea

Faţă în faţă cu miniştrii, parlamentarilor PDL le-a pierit, aseară, cheful de "revoluţie". N-a mai fost nevoie ca Boc să-i pună să aleagă tranşant între demisia sa şi o remaniere de catifea, pentru că partidul i-a luat- o înainte.

1 afișare
Imaginea articolului "Revoluţia" din PDL se amână. Boc, lăsat să remanieze ce vrea

"Revoluţia" din PDL se amână. Boc, lăsat să remanieze ce vrea

"V-aţi sacrificat şi până acum, cu siguranţă o s-o faceţi şi în continuare", ar fi demontat din start vicele Ioan Oltean, soluţia propusă de deputatul Sever Voinescu care a cerut un nou guvern şi un nou primministru.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici