Revolutia romana: prima condamnare la CEDO

O noua decizie a curtii europene pentru Drepturile Omului (CEDO), data acum doua zile, care condamna statul roman pentru tergiversarea procedurilor judiciare si a proceselor, duce Romania in pragul suspendarii din sistemul CEDO, considera specialistii.

6 afișări
Imaginea articolului Revolutia romana: prima condamnare la CEDO

Revolutia romana: prima condamnare la CEDO

Patru timisoreni au avut castig de cauza la Strasbourg, unde Romania a fost condamnata la plata a cate 5.000 de euro despagubiri pentru fiecare dintre ei pentru tergiversarea pe durata a opt ani a procedurilor judiciare in solutionarea dosarului privind Revolutia de la Timisoara, in care au fost trimisi in judecata fostii generali Victor Athanasie Stanculescu si Mihai Chitac.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici