Ridzi a afectat imaginea PDL

Potrivit prim-vicepreşedintelui PDL, Theodor Stolojan, în şedinţa de astăzi a Biroului Permanent Naţional se va analiza impactul cazului Ridzi asupra partidului, precizând, însă, că imaginea PDL a fost deja afectată şi că nu ştie ce ar mai rezolva demisia Monicăi Ridzi, în acest moment.

4 afișări
Imaginea articolului Ridzi a afectat imaginea PDL

Ridzi a afectat imaginea PDL

Stolojan a spus că, în cazul Ridzi, sunt mai multe planuri ale problemei, pentru că una este ancheta DNA, verdictul legat de legalitatea, de corupţia sau de necorupţia de la Ministerul Tineretului şi alta este problema de imagine.


Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici