Ridzi, demisia! MTS nu a plătit nici scena, nici concertul de la Costineşti

Oficialii PRO TV au declarat în faţa comisiei parlamentare de anchetă că nu au primit nici un ban de la MTS pentru concertul organizat pe 2 mai la Costineşti.

2 afișări
Imaginea articolului Ridzi, demisia! MTS nu a plătit nici scena, nici concertul de la Costineşti

Ridzi, demisia! MTS nu a plătit nici scena, nici concertul de la Costineşti

Monica Iacob-Ridzi a declarat în mai multe rânduri că scena de 75.000 de euro, precum şi onorariile artiştilor ar fi fost plătite de firma cu care MTS a încheiat un contract în acest sens.

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici