Rocadă nucleară de 4 miliarde de euro

Energia nucleară care va fi produsă de reactoarele 3 şi 4 de la Cernavodă atrage ca un magnet investitorii care nu au dificultăţi financiare sau nu sunt implicaţi în alte proiecte costisitoare.

10 afișări
Imaginea articolului Rocadă nucleară de 4 miliarde de euro

Rocadă nucleară de 4 miliarde de euro

La termenul-limită pentru depunerea scrisorilor de intenţie, americanii de la Bechtel şi alte două consorţii (primul format din patru firme ruseşti, iar cel de-al doilea din canadieni, italieni şi români) şi-au arătat interesul faţă de construcţia reactoarelor 3 şi 4 , deşi în ultimul timp două mari companii s-au retras sau au anunţat că se vor retrage din acest proiect.

Citeste toata stia pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici