"Rodica Culcer execută ordinele primului acoperit al ţării"

ActiveWatch – Agenţia de Monitorizare a Presei a trimis o sesizare Comisiei de Etică a TVR şi preşedintelui director general al TVR Alexandru Lăzescu în care îşi exprimă îngrijorarea faţă de mesajul politic transmis de şefa ştirilor TVR, Rodica Culcer, la conferinţa "Reforma instituţională a statului.

12 afișări
Imaginea articolului "Rodica Culcer execută ordinele primului acoperit al ţării"

"Rodica Culcer execută ordinele primului acoperit al ţării"

Stat asistenţial, stat minimal, stat eficient?", organizată marţi de Ins­titutul de Studii Populare (ISP) şi transmisă parţial de TVR. O îngrijorare justificată având în vedere că postul public de televiziune este plătit din bani publici, atât prin subvenţiile primite de la bugetul de stat, cât şi prin abonamente. Mai mult, în timp ce altor angajaţi la stat li s-au luat 25% din lefuri şi au ajuns să trăiască din salarii de mizerie , bugetara şi "pensionata" pe caz de boală Rodica Culcer a câş­ti­gat în 2009 de la TVR 119.130 de lei net, ceea ce înseamnă un salariu net lunar de aproximativ 10.000 lei.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici