Româncele, „vânate” în Spania pentru a dona ovule

În mai toate internet-café-urile şi localurile des frecventate de românii din Tarragona sunt lipite afişe prin care sunt „vânate" românce care să doneze ovule.

1 afișare
Imaginea articolului Româncele, „vânate” în Spania pentru a dona ovule

Româncele, „vânate” în Spania pentru a dona ovule

Donatoarele sunt plătite cu 900 de euro, sumă considerată de acestea ca fiind atractivă. În România, medicii avertizează că donarea de ovule poate duce însă la sterilitate. „De şapte ani lucrez cu românce şi s-au dovedit a fi cele mai serioase şi corecte la ora efectuării tratamentului", precizează dr Pere Feliu, directorul clinicii de fertilizare in vitro Embriogyn, din Tarragona. „În ultimii ani, am avut în medie 14 donatoare românce pe an, şi nu am avut niciun fel de problemă", precizează dr Feliu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici