Un tânăr de 22 de ani a murit într-un accident produs într-o comună din Argeş

Un tânăr de 22 ani a murit sâmbătă noaptea, după ce maşina pe care o conducea a fost lovită, pe fondul depăşirii neregulamentare şi al vitezei excesive, de un autoturism şi proiectată într-un stâlp.

Urmărește
245 afișări
Imaginea articolului Un tânăr de 22 de ani a murit într-un accident produs într-o comună din Argeş

Un tânăr de 22 de ani a murit într-un accident produs într-o comună din Argeş

„Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii Formaţiunii Rutiere Mioveni, s-a stabilit că un tânăr de 18 de ani, din Hârtieşti, conducea un autoturism pe DN 73D, pe raza comunei Davideşti, având sensul de deplasare dinspre Mioveni spre Câmpulung, iar în împrejurări care vor fi stabilite prin cercetări, posibil pe fondul depăşirii neregulamentare şi al vitezei excesive, în urma coliziunii cu autoturismul pe care îl depăşea, condus, în acelaşi sens, de un tânăr de 22 de ani, din Hârtieşti, ambele autovehicule au iesit în afara părţii carosabile”, anunţă IPJ Argeş.

La locul accidentului au sosit şi pompierii.

„Forţele operative ajunse la locul solicitării au constatat că unul dintre vehicule a lovit un stâlp. În interiorul autoturismului a fost identificată o victimă încarcerată şi s-a început efectuarea manevrelor pentru extragerea acesteia. Din nefericire, persoana a fost declarată decedată.

Din celălalt autoturism, doi dintre cei trei ocupanţi au suferit leziuni, respectiv conducătorul auto, de 18 ani şi un pasager, de 39 de ani, din Hârtieşti, ambii fiind transportaţi la spital pentru investigaţii medicale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici