România este singura ţară din Est cu scădere economică în 2010. Cum am ajuns aici?

Guvernul se aşteaptă în prezent la o scădere cu 1,9% a Produsului Intern Brut în 2010, a declarat la sfârşitul săptămânii trecute ministrul de finanţe Sebastian Vlădescu. Ungaria, ţările baltice, Polonia, Cehia, Slovacia, Slovenia şi Bulgaria au ieşit sau nici nu au fost în recesiune.

5 afișări
Imaginea articolului România este singura ţară din Est cu scădere economică în 2010. Cum am ajuns aici?

România este singura ţară din Est cu scădere economică în 2010. Cum am ajuns aici?

România urmează astfel să înregistreze anul acesta cea mai proastă evoluţie economică din Eu­ropa Centrală şi de Est, cu toate că pe parcursul anului trecut cei mai înalţi oficiali ai ţării au repetat foarte des că în 2010 vom ieşi din recesiune.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici