România înarmează Georgia

Ţara noastră a exportat către armata georgiană muniţie de infanterie şi grenade antitanc în valoare de 3,6 milioane de euro doar la finalul lui 2008. Exportul nu este ilegal, dar ar putea fi o nouă bilă neagră în relaţia Bucureştiului cu Moscova.

38 afișări
Imaginea articolului România înarmează Georgia

România înarmează Georgia

La aproape un an de la declanşarea conflictului dintre Georgia şi Rusia, Moscova a avertizat ţările occidentale care participă la reînarmarea Georgiei: „Avem un dialog direct cu ţările care continuă să înarmeze Georgia, pentru a le face să înţeleagă că acest lucru va fi luat în calcul în contextul relaţiilor noastre bilaterale“, a declarat viceministrul de externe al Rusiei, Grigori Karasin, într-un interviu acordat cotidianului „Izvestia“.

 

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici