România lui Băsescu şi Boc are Guvern extrem de minoritar

Nouă funcţii de ministru şi 26 de posturi de secretar de stat trebuie ocupate cât mai rapid. Pentru că textul fundamental nu permite altfel, cele nouă portofolii urmează a fi ocupate interimar de cei care au rămas în Guvern, prin delegare de atribuţii.

2 afișări
Imaginea articolului România lui Băsescu şi Boc are Guvern extrem de minoritar

România lui Băsescu şi Boc are Guvern extrem de minoritar

În ce priveşte funcţiile de secretari de stat eliberate, acestea urmează a fi ocupate printr - o simpla decizie a premierului.Surse din Guvern au declarat pentru Cotidianul că Dacian Cioloş, fost ministru liberal şi favorit pentru ocuparea unui viitor post de comisar european pentru Agricultură, urmează a fi numit într-o funcţie de secretar de stat la Ministerul Agriculturii, minister care, interimar, urmează a fi condus de Radu Berceanu, care este şi titular la Transporturi.


Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici