Romania, prinsa pe firul 9/11

Un articol publicat ieri de cotidianul francez „Liberation” a creat o adevarata avalansa a declaratiilor din partea serviciilor secrete si a demnitarilor de la Bucuresti.

1 afișare
Imaginea articolului Romania, prinsa pe firul 9/11

Romania, prinsa pe firul 9/11

Articolul din ziarul francez sustinea ca liderul operational al teroristilor care au comis atentatele de la 11 septembrie 2001, Mohammed Atta, ar fi efectuat o convorbire telefonica in Romania in perioada premergatoare atacului. Numarul de telefon mentionat intr-un raport secret al FBI nu era insa din Romania, a precizat, cateva ore mai tarziu, Radio France International, risipind confuzia. „Liberation” si-a recunoscut greseala si a anuntat ca va da o dezmintire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici