România - stat poliţienesc

Ieri, la şedinţa de bilanţ a Ministerului Public pe anul trecut, procurorul general al Romåniei, Laura Codruţa Kovesi, a prezentat date ce conturează o imagine catastrofală a Justiţiei romåneşti.

3 afișări
Imaginea articolului România - stat poliţienesc

România - stat poliţienesc

Avem 1,4 milioane de dosare penale într-o societate cu 18 milioane de adulţi, situaţie ce "reprezintă o anomalie, în condiţiile în care, statistic, ar presupune ca aproximativ un romån din cinci să fie implicat, într-o formă sau alta, într-un dosar penal", a spus Codruţa Kovesi, în faţa auditoriului format din şefii parchetelor din ţară şi Bucureşti, membrii CSM, reprezentanţii Comisiei Europene la Bucureşti şi a premierului Emil Boc, ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu, ministrului Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, şi a unui consilier prezidenţial.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici