România, statul care îşi omoară copiii

Un copil de 6 ani din Sibiu, lăsat să doarmă în ploaie, a murit înecat. În urmă cu doi ani, micuţul fusese luat în plasament, dar redat de magistraţi părinţilor.

2 afișări
Imaginea articolului România, statul care îşi omoară copiii

România, statul care îşi omoară copiii

De multe ori, autorităţile ştiu când părinţii se fac vinovaţi de neglijenţă faţă de propriii copii, dar nu iau atitudine. În cazul lui Alexandru Szabo, părinţii s-au îngrijorat abia când s-au trezit din beţie.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici