ROMANIA TREBUIE REINVENTATA!

Pe 8 noiembrie China a facut public planul de actiuni menite sa asigure conservarea succeselor economice obtinute in ultimul deceniu. Cheltuielile guvernului chinez se vor concentra pe investitii in infrastructura, inovatii, agricultura si vor include o reducere a impozitelor pentru companii care fac investitii in productie.

1 afișare

Este clar si limpede ca Romania ar avea nevoie de investitii structurale in inovatii, in refacerea agriculturii proprii si in proiecte de infrastructura. In conditii de criza, aceasta finantare nu poate sa vina decat de la stat. Insa puterea politica nu a fost preocupata de crearea unui fond de investitii care sa gestioneze eficient activele statului pe timp de belsug si apoi sa le directioneze catre relansarea economiei pe timp de criza.

 

Citeste toata stirea pe www.cronicaromana.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici