România va avea cel mai bun an agricol din 2004 încoace, pe baza cerealelor

Agricultura a început să devină o afacere profitabilă în România, au susţinut ieri invitaţii la şedinţa deschisă de redacţie ZF Expert, iar recolta din 2011 va contribui consistent la creşterea economică.

8 afișări
Imaginea articolului România va avea cel mai bun an agricol din 2004 încoace, pe baza cerealelor

România va avea cel mai bun an agricol din 2004 încoace, pe baza cerealelor

Agricultura a început să devină o afacere în România, după ce anul trecut preţurile produ­se­lor agricole au explodat pe pie­ţele internaţionale. Cei mai mulţi agricultori continuă să lucreze în Româ­nia câteva hectare, însă datele statistice arată că în ultimii opt ani numărul fermelor de sub­zis­tenţă s-a redus cu 700.000. Pe de altă parte vor mai trece opt ani până când România va deveni exportator net de alimente.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici