Romanii, bolnavii Europei, acuza sistemul de sanatate de genocid

Conflictele intre distribuitorii de medicamente si Ministerul Sanatatii pe tema datoriilor spitalelor nu impiedica piata farmaceutica locala sa creasca puternic de la un an la altul.

3 afișări
Imaginea articolului Romanii, bolnavii Europei, acuza sistemul de sanatate de genocid

Romanii, bolnavii Europei, acuza sistemul de sanatate de genocid

Faptul ca inghitim din ce in ce mai multe pastile nu ne face insa mai sanatosi ca natie. Durata de viata a romanilor a ajuns printre cele mai scazute din Europa.In 2008, piata a ajuns la 1,94 miliarde euro, de la circa 500 milioane dolari in 2000, si se asteapta sa se majoreze si in acest an, in ciuda crizei economice. Medicamentele pentru inima si citostaticele reprezinta motoarele cresterii. Cardiovascularele au acaparat circa 20% din piata, in timp ce oncologicele au crescut cu 55% intr-un an.

 

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici