Românii care pregăteau complotul de la Titicaca

Ungaria pune la îndoială teoria privitoare la "complotul internaţional" împotriva preşedintelui bolivian Evo Morales şi cere autorităţilor boliviene informaţii referitoare la acest caz în care doi mercenari unguri, dintre care unul şi cu cetăţenie română, dar şi un irlandez au fost ucişi.

1 afișare
Imaginea articolului Românii care pregăteau complotul de la Titicaca

Românii care pregăteau complotul de la Titicaca

Irlanda şi Croaţia cer anchetă internaţională, Bolivia spune că este de acord cu acest lucru. În acest moment, în arest se află alţi doi indivizi, dintre care unul are cetăţenia română.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici