Romanii devin top manageri la 30 de ani

Top managerii din companiile mari care activeaza pe piata locala au o medie de varsta care variaza intre 43 si 46 de ani, in timp ce inca de la 26 de ani poti ajunge intr-un post de middle management, mult mai devreme decat in Occident.

1 afișare
Imaginea articolului Romanii devin top manageri la 30 de ani

Romanii devin top manageri la 30 de ani

In companiile de pe piata romaneasca, poti ocupa un post de head of legal la 31 de ani, mai repede decat ai putea ajunge director de vanzari, pozitie care poate fi ocupata la 40 de ani, potrivit studiului Total Remuneration Survey realizat de compania de consultanta Mercer, studiu care a vizat 100 de companii cu peste 700 de angajati.

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici