Românii fericiţi de pe plaja de la Vadu

La vreo 20 kilometri mai sus de Năvodari, pe o fâşie întinsă de plajă, unde nu există curent, apă potabilă, staţii de amplificare şi nici restaurante sau pensiuni, am întâlnit zeci de români fericiţi. Şi pentru că locul trebuia să poarte un nume, i s-a spus Vadu.

4 afișări
Imaginea articolului Românii fericiţi de pe plaja de la Vadu

Românii fericiţi de pe plaja de la Vadu

Drumul

către satul Vadu din comuna Corbu este prost, dar asta e o regulă în România. Iar autorităţile, în loc să stea deoparte, mai mult îi încurcă pe turiştii care vin exclusiv pentru "marea în sine, să se uite pe cer să vadă Soarele, marea, stelele". Ei spun că "aici nu sunt revoluţionari, rockeri sau tineri antisistem, cum se întâmpla odată cu cei care mergeau în Vamă".

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici