Romaniţa Iovan divorţează !

Probleme mari in familia Romaniţei Iovan. Creatoarea de modă a inaintat vineri, la Judecătoria Sectorului 1, o cerere prin care solicită divorţul de pilotul Adrian Iovan, primul termen al procesului fiind stabilit pentru 11 noiembrie.

1 afișare
Imaginea articolului Romaniţa Iovan divorţează !

Romaniţa Iovan divorţează !

Surse apropiate Romanitei Iovan susţin că ea şi soţul ei, Adrian Iovan, au pus la punct separarea legală de mai de mult timp, de altfel în cererea înaintată instanţei se arată că ambii soţi sunt de acord să divorţeze, deoarece relaţiile dintre ei s-au răcit mult în ultima perioadă, cei doi au ajungând să trăiască împreună doar de dragul fiului lor, Albert.

 

Citeste toata stirea pe www.libertatea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici