S-a indragostit de Irina

Adi Minune are o frumusete de copil care, la numai doi ani si jumatate, a facut o adevarata pasiune pentru fiica lui Irinel Columbeanu, Irina. A vazut-o in ziarul Libertatea, in doua ipostaze: cu par si tunsa zero si nu s-a mai dezlipit de fotografie, luand-o la pupat, spre surprinderea parintilor si a bunicii sale. 'Azi dimineata (n.r.: miercuri, 23 ianuarie), a cumparat maica-sa ziarul de dragul fetitei, pentru ca iubeste mult copiii. Nepotul meu, cand a vazut-o pe aia mica, nu s-a mai dezlipit de ziar, pentru ca ii plac fetitele, si tot intreba de ce nu are par pe cap...', ne-a declarat Florenta Simionescu, bunica lui Adi jr si mama lui Adrian Minune.

1 afișare
Imaginea articolului S-a indragostit de Irina

S-a indragostit de Irina

Desi i-a placut mai mult poza Irinei in care fetita sotilor Columbeanu avea zulufi, baietelul lui Adrian Minune s-a repezit sa pupe fotografia micutei in care fetita era deja tunsa zero.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici